Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lof voor verdedigers PSV: 'Hij kan fysiek wel mee in de Engelse competitie'

Laatste update:

Op de vraag van presentator Tom Egbers of Dumfries een nationale topspeler is, antwoordt Jans: "Nu nog niet, maar dat kan hij wel worden. Hij kan fysiek wel mee in de Engelse competitie. Hij heeft snelheid, kracht en lengte. Hij kopte tegen Fortuna Sittard ook nog bijna een corner binnen. Het is wel een kandidaat, want aan de rechterkant zijn we nog wel aan het zoeken naar wie daar moet spelen."

Pierre van Hooijdonk is eveneens positief over Dumfries, maar prijst ook PSV-collega Angeliño, die deze zomer is overgekomen van Manchester City. "Hij was heel offensief (tegen Fortuna Sittard, red.), net als Dumfries. Daar is kwaliteit genoeg. Het geeft je team twee extra aanvallers. Hij (Angeliño, red.) beschikt ook nog over een geweldige voorzet. Dit krijg je erbij."

PSV neemt het dinsdag en volgende week op tegen BATE Borisov voor een ticket voor de groepsfase van de Champions League en Jans weet niet of de ploeg van trainer Mark van Bommel zich gaat kwalificeren: "Ik ben wel een beetje sceptisch geworden, omdat wij het internationaal jaren niet zo goed doen. Dan ben ik nog heel vriendelijk. Het verrast me niet als ze het halen."

Verwacht jij dat PSV zich weet te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties