Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lof voor 'zuinige' Overmars: 'Wij noemen dat fatsoenlijk beleid voeren'

Laatste update:

Dat de oud-aanvaller erom bekendstaat dat hij zuinig is met geld, vindt Stegeman juist positief. "Mensen noemen hem zuinig, maar wij noemen dat fatsoenlijk beleid voeren. Ik heb daar wel wat mee", zegt de trainer in een interview met De Telegraaf. Ook in Deventer wist Overmars als technisch manager indruk te maken, aldus Stegeman.

Meer: Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: ‘Totaal de oude niet meer’

"Marc heeft hier een gezonde club achtergelaten en dat heeft hij goed gedaan. Ook bij Ajax is het nu financieel gezond en daarnaast hebben ze een heel goed voetballend elftal. Erik (ten Hag, trainer, red.) heeft de boel goed voor elkaar. Ik vind het hartstikke mooi om te zien hoe goed ze het doen, ook in Europa", aldus Stegeman.

De oefenmeester van de huidige koploper van de Keuken Kampioen Divisie komt net als Overmars uit Epe. Stegeman vertelt dat hij Overmars regelmatig ontmoet. "We komen elkaar wel eens tegen. Bij SV Epe hebben we in het verleden zelfs nog af en toe een wedstrijdje samengespeeld. Als SV Epe in nood was, dan deden we samen mee."

Wat verwacht jij van Ajax-Go Ahead Eagles?

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
12
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
15
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties