Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lofzang op Koeman na mijlpaal: 'Iedereen bij Barça is blij met zijn werk'

Laatste update:

Het basisbedrag van de transfer van bijna vier jaar geleden bedroeg 120 miljoen euro. Bij de 25ste, 50ste, 75ste en 100ste wedstrijd van Dembélé kwam er elke keer een bonussom van 5 miljoen euro bij, waardoor Barcelona inmiddels 140 miljoen euro heeft betaald aan BVB. Door andere variabelen kan de totale transfersom oplopen tot 148 miljoen euro. De inmiddels 23-jarige buitenspeler kende met name door blessureleed de nodige problemen in zijn eerste jaren bij Barcelona, Onder trainer Ronald Koeman echter lijkt de situatie behoorlijk veranderd te zijn.

Koeman: 'Een goede Messi is van vitaal belang voor Barcelona'

Sinds de komst van Koeman gaan veel dingen anders bij Barcelona, zo benadrukt Dembélé. "Met name tijdens trainingen en in de voorbereiding op wedstrijden", verklaart de buitenspeler in een interview op de website van de UEFA. "Op fysiek vlak staan we er als spelers goed voor. Mijn workouts zijn van een hoge kwaliteit en de intensiteit ligt zeer hoog. Iedereen voelt zich gelukkig en fysiek gezien staan we als elftal aan de top", aldus de gelukkige Dembélé.

"Eerlijk gezegd, menselijk gezien, is de manier waarop Koeman omgaat met de spelersgroep erg goed", vervolgt Dembélé zijn lofzang op de vorig jaar zomer aangestelde Koeman. "Iedereen is blij met zijn komst en met het werk dat hij hier verzet. Het is nu van belang dat we zo door blijven gaan. We zijn pas halverwege het seizoen. Er zijn bepaalde doelstellingen en we zullen tot het einde blijven vechten om de prijzen", belooft de strijdbare vleugelaanvaller van Barcelona.

-
Denk jij dat Ronald Koeman volgend seizoen nog coach is van Barcelona?

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
8
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
10
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
21
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties