Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lokomotiv troeft AS Monaco af en betaalt Anzhi vijf miljoen euro

Laatste update:

De transfer hing al een tijdje in de lucht en dinsdag is al het papierwerk in orde gemaakt. Diarra moet Lokomotiv helpen om zich te plaatsen voor Europees voetbal. De hoofdstedelingen hopen ook een gooi naar het kampioenschap te doen. De titel werd in 2004 voor het laatst gepakt. De afgelopen jaren eindigde Lokomotiv in de middenmoot. Diarra werd eerder ook gelinkt aan AS Monaco en Rubin Kazan, maar gaat dus bij De Stoomlocomotieven aan de slag.

Het is niet bekend hoeveel Lokomotiv betaalt voor de komst van Diarra, maar media spreken van een transfersom van vijf miljoen euro. "Ons doel was om nog een goede centrale middenvelder te halen. Diarra is een topspeler en heeft ervaring bij Chelsea en Real opgedaan. Hij is een breker, maar kan ook aanvallen opzetten", zegt hoofdscout Kirill Kotov op de website van de club. Diarra, die 28 interlands achter zijn naam heeft staan, werd vroeger gezien als de opvolger van Claude Makélélé. Anzhi neemt ook afscheid van Willian, die op weg is naar Tottenham Hotspur.

Lokomotiv Moskou kan dit seizoen de titel pakken.

Meer nieuws

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
22
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
9
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
1
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties