Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lokomotiv vond tien miljoen voor Neymar te veel: 'Er was veel twijfel'

Laatste update:

"We dachten er over na of Neymar het waard was om hem te kopen", zegt voormalig Lokomotiv-voorzitter Nikolai Naumov in gesprek met Sport-Express. "We wilden hem kopen, onze scouts hadden hem bekeken. Maar er was veel twijfel. Hij was nog erg jong en het was de vraag hoe hij zich zou aanpassen aan Rusland. We besloten om hem niet te halen."

Door de relatief hoge vraagprijs besloot Lokomotiv Moskou af te zien van Neymar. "Hij had ons waarschijnlijk ongeveer tien miljoen euro gekost. Om zoveel geld uit te trekken voor een talent uit een ander continent... daar moet je heel voorzichtig mee zijn. Uiteindelijk hebben we verloren", doelt Naumov op de keuze om Neymar niet aan te trekken. "Maar Neymar speelde toen niet veel beter dan anderen. Alan Gatagov was net zo goed."

In maart 2009 maakte Neymar zijn debuut in de hoofdmacht naar Santos, waarna hij in 2013 voor ongeveer 88 miljoen euro naar Barcelona verhuisde. Met de Catalanen won Neymar vele prijzen, waaronder de Champions League. Afgelopen zomer maakte hij voor 222 miljoen euro de overstap naar Paris Saint-Germain. Gatagov heeft zijn potentieel nooit weten waar te maken. Nadat hij in februari vorig jaar vertrok bij Levadi Tallinn, zit hij al bijna een jaar zonder werkgever.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties