Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Loodzware start van nieuwe seizoen voor Manchester City en Chelsea

Laatste update:

Het Chelsea van Hakim Ziyech kent eveneens een zeer pittige openingsfase van de nieuwe voetbaljaargang. De Champions League-winnaar kent nog een relatief gemakkelijke start met een thuiswedstrijd tegen stadsgenoot Crystal Palace. In de eerste vijf speelronden echter staan ook duels met Arsenal, Tottenham en Liverpool op het programma. Op speeldag zes krijgt de formatie van manager Thomas Tuchel te maken met Manchester City. Voor Manchester United, dat op 14 augustus opent tegen Leeds United op Old Trafford, lijkt de start een stuk eenvoudiger te zijn. De eerste kraker is pas op 16 oktober tegen FA Cup-winnaar Leicester City. Liverpool heeft in de eerste weken alleen toppers tegen Chelsea (derde speelronde) en Manchester City op 2 oktober.

Meer: Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers

Het gepromoveerde Norwich City, met Tim Krul in de gelederen, krijgt op de eerste speeldag Liverpool op bezoek. Anwar El Ghazi gaat met Aston Villa op bezoek bij Watford, dat net als Norwich terugkeert in de Premier League. Brentford, de derde promovendus, mag zich opmaken voor een Londense stadsderby tegen Arsenal op 14 augustus. Op zondag 22 mei wordt het seizoen 2021/22 afgesloten in de Premier League.

De volledige eerste speelronde in de Premier League:

Brentford - Arsenal
Burnley - Brighton & Hove Albion
Chelsea - Crystal Palace
Everton - Southampton
Leicester City - Wolverhampton Wanderers
Manchester United - Leeds United
Newcastle United - West Ham United
Norwich City - Liverpool
Tottenham Hotspur - Manchester City
Watford - Aston Villa

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
4
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties