Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Van Basten: 'Die jongen is de beste van het veld, maar ik kende hem niet'

Laatste update:

"Lichtpuntjes? Nou, je had wel die jonge jongen", doelt Van Basten op Palmer, die afgelopen seizoen tweede werd achter Erling Braut Haaland op de topscorerslijst in de Premier League. "Die kende ik niet. Linkspoot. Dan heb je nog wel zoiets van: die speelt nog een beetje zoals we eigenlijk willen zien."

"Hij doet nog leuke dingen, valt aan en passeert iemand. Hij is dan nog iemand waarvan je denkt: oké. Foden is natuurlijk ook zo'n type, en Bellingham. Die jongens moeten veel meer mensen uit kunnen spelen, maar het gaat allemaal zo langzaam in die ploeg."

"Vanuit achter gaat het allemaal zo langzaam, waardoor die aanvallers ook vast komen te staan. Deze wedstrijd is in ieder geval geen reclame voor het voetbal geweest. Maar eigenlijk is deze jongen wel de beste van het veld", aldus Van Basten.

Theo Janssen kon ook zeker niet genieten van het optreden van de Engelse ploeg. "Er is natuurlijk ook al veel kritiek op de bondscoach geweest. Als je kijkt naar het voetbal dat ze spelen met de spelers en kwaliteiten die ze hebben... keer op keer laten ze het niet zien."

"Twee jaar geleden (op het WK in Qatar, red.) hield het voetballend al niet over. De voetballiefhebbers en de kenners in Engeland zijn echt vernietigend op dit moment. En terecht", aldus Janssen.

Engeland kroonde zich dinsdagavond tot winnaar van Groep C. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate stelde enorm teleur en speelde met 0-0 gelijk tegen Slovenië, maar het gelijkspel was voldoende om de eerste plek in de poule veilig te stellen.

Meer nieuws

Johan Derksen wijst naar één man bij Oranje: 'Zwak en onprofessioneel'
0
UEFA velt oordeel over geldigheid van afgekeurd doelpunt Xavi Simons
39
In de wandelgangen: Heerenveen opent jacht op felbegeerde KKD-smaakmaker
0
Ajax wil groot talent van Bayern München naar Amsterdam halen
31
Uitspraak van Nathan Aké valt volledig verkeerd bij ESPN: 'Als dit waar is...'
15
PSV presenteert derde tenue met tekstuele verwijzing naar Brazilië op het shirt
13

Meer sportnieuws

Reacties