Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lopetegui emotioneel: 'Droevigste dag sinds de dood van mijn moeder'

Laatste update:

"Welkom bij de presentatie van onze nieuwe trainer, een presentatie die we graag na het WK hadden voltrekken na hopelijk een nieuw nationaal succes. We wilden transparantie, om speculatie en geruchten te voorkomen. Ik heb het de bond verteld, beide partijen waren het erover eens. We hadden afspraken staan, alles leek volgens plan te verlopen. Er zou een persconferentie komen met de president van de RFEF (Luis Rubiales, red.) en Lopetegui."

"Maar toen kwam de trots van Luis Rubiales om de hoek kijken", aldus Pérez, geciteerd door verschillende Spaanse media. Vervolgens nam Lopetegui het woord en de nieuwe oefenmeester van de Koninklijke was emotioneel toen hij over zijn ontslag bij Spanje sprak: "Gisteren was de droevigste dag van mijn leven sinds de dood van mijn moeder", aldus Lopetegui, die toen een korte pauze hield en applaus kreeg.

"Maar dit is de gelukkigste dag. Ik weet bij welke club ik me aansluit, de eisen zijn maximaal, dus we gaan alles geven om ervoor te zorgen dat we de geschiedenis van de club gaan eren." Lopetegui benadrukt dat Rubiales een schimmig spel speelde: "Hij was vriendelijk en feliciteerde me. En toen… Ik weet het niet. Ik was erg loyaal, ook aan mijn verantwoordelijkheden. Ik en mijn staf hebben hard gewerkt en de RFEF heeft onze droom weggepakt."

Julen Lopetegui is de juiste man voor Real Madrid

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties