Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lopetegui moet Marcelo mogelijk tijdje missen: 'Het lijkt op een scheurtje'

Laatste update:

"Sevilla was beter dan wij en heeft de overwinning verdiend, iets anders kan ik er niet van maken. We hebben al vroeg in de wedstrijd twee doelpunten weggegeven en dat heeft het verschil gemaakt. In de tweede helft speelden we beter, maar dat hebben we niet kunnen uitdrukken in een doelpunt. Er was niet veel mis met ons vertoonde spel na rust, maar het verschil was al te groot en we waren voor het doel niet scherp", zo wordt Lopetegui geciteerd door verschillende Spaanse media.

"Dit gebeurt soms in LaLiga. Het seizoen is nog lang. Dit betekent dat we weer moeten gaan trainen, om ons voor te bereiden op de volgende wedstrijd. Dat is weer een belangrijke", doelt de oefenmeester op de derby tegen Atlético Madrid, komende zaterdag in het Santiago Bernabéu. "Het is niet ideaal dat we maar drie dagen hebben om ons voor te bereiden op een dergelijke wedstrijd, waarin weer het maximale van ons gevraagd zal worden."

Lopetegui zag Marcelo in de slotfase uitvallen met een kuitblessure. "Het lijkt erop dat hij een scheurtje heeft opgelopen, maar het is nog niet helemaal duidelijk. We gaan hem donderdag testen en zullen dan meer weten", aldus Lopetegui. Volgens verschillende Spaanse media is het aannemelijk dat de Braziliaanse verdediger de wedstrijd tegen Atlético Madrid in ieder geval aan zich voorbij moet laten gaan.

-
Gaat Real Madrid zich komende zaterdag revancheren tegen Atlético?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties