Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lopetegui verbaast: 'Ik was verrast door de wissel, ik wilde graag verder'

Laatste update:

"Deze situatie is wellicht niet eenvoudig te begrijpen, maar wel eenvoudig uit te leggen. Ik heb twee geweldige keepers", aldus de oefenmeester tegenover diverse Spaanse media. "Met Kiko Casilla erbij zijn het er zelfs drie. En dat is geen probleem, maar een oplossing. We zullen per wedstrijd bekijken wat de beste optie is. De concurrentiestrijd maakt ons alleen maar sterker."

Lopetegui besloot Marcelo na een uur spelen te wisselen en de Braziliaanse linksback gaf toe dat hij verrast was door het besluit van zijn trainer. "Ik was verrast door de wissel. Ik wilde graag verder, want ik voelde me honderd procent. Maar ik respecteer het besluit van de trainer. We zijn op de goede weg en ik weet zeker dat we iedere wedstrijd beter worden."

De routinier erkent dat Real met het vertrek van Cristiano Ronaldo kwaliteit heeft ingeleverd. "Ronaldo is de beste speler ter wereld. Het is duidelijk dat we hem missen, maar Bale en Benzema zijn ook echt goed." Benzema kon zich vinden in de woorden van zijn teamgenoot: "Je kunt Cristiano nooit vergeten. Hij was zo belangrijk voor Real en maakte veel doelpunten. Hij is een van de beste aanvallers ter wereld, maar we moeten gaan nadenken over een ander team met verschillende spelers."

Verwacht jij dat Real Madrid dit seizoen landskampioen wordt?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
1
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
16
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
13
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties