Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lorenzo Lucca heeft week na vertrek bij Ajax nieuwe club gevonden

Laatste update:

De uitleenbeurt van Lucca hing al langere tijd in de lucht. Zowel Schira als transfermarktexpert Fabrizio Romano maakte vorige week al bekend dat de deal zo goed als beklonken was. Nu wordt dat dus bevestigd door Udinese en Pisa. Udinese, waar ook Nederlander Kingsley Ehizibue onder contract staat, eindigde vorig seizoen op de twaalfde plek in de Serie A.

Lucca werd afgelopen seizoen door Pisa verhuurd aan Ajax. De Amsterdammers hadden vervolgens de optie om de spits naar verluidt voor negen miljoen euro definitief over te nemen, maar besloten om de koopoptie niet te lichten. Lucca was afgelopen seizoen vooral belangrijk voor Jong Ajax: in veertien duels was hij goed voor zes goals en drie assists. Ook namens het eerste elftal speelde de boomlange rechtspoot veertien duels. Daarin scoorde hij twee keer en gaf hij één assist.

Lucca maakte in 2021 voor ruim 2,5 miljoen euro de overstap van Palermo naar Pisa. In zijn eerste seizoen bij laatstgenoemde club kwam hij tot 35 duels (6 goals, 4 assists). Vervolgens werd hij uitgeleend aan Ajax, en nu dus aan Udinese. Lucca staat bij Pisa, dat afgelopen seizoen in de Serie B op de elfde plek eindigde, nog tot medio 2026 onder contract.

Was het een goede keuze van Ajax om Lucca niet definitief over te nemen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
14
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
42
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties