Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lot van één speler bij FC Barcelona is verbonden aan dat van Xavi

Laatste update:

"Ik heb begrepen dat Marcos Alonso Barcelona transfervrij verlaat aan het einde van het huidige seizoen", schrijft Romano op X. "Er is veel respect tussen de club en de speler, maar hij vertrekt in juni. Die beslissing is genomen."

De Italiaanse journalist heeft ook informatie over de toekomst van Roberto. "Hij kan ook transfervrij vertrekken, maar die beslissing is ook afhankelijk van de toekomstplannen van Xavi."

De Spaanse hoofdcoach maakte in januari nog bekend te gaan vertrekken bij Barcelona. "Er is geen weg terug. Het is tijd voor verandering. Als Culé denk ik dat het tijd is om te vertrekken", zei hij daar destijds over.

De laatste weken gaan er in Spaanse media echter geruchten rond dat een langer verblijf van Xavi toch tot de mogelijkheden behoort. De club zou niet van hem af willen en aangezien de oud-middenvelder een contract tot medio 2025 heeft, is aanblijven niet volledig onrealistisch.

Roberto heeft mogelijk zijn lot aan dat van Xavi verbonden. Laatstgenoemde is fan van de speler en sprak eerder al uit dat hij hoopt dat Roberto een contractverlenging krijgt. Indien Barcelona wél met een nieuwe trainer in zee gaat, lijkt het aannemelijker dat Roberto vertrekt.

Iemand die sowieso na dit seizoen de deuren van het Spotify Camp Nou definitief achter zich dicht trekt, is Alonso. De linkspoot kwam in de zomer van 2022 transfervrij over van Chelsea en bleek een functionele speler, maar dit seizoen komt hij - mede door blessureleed - amper aan spelen toe.

Meer nieuws

Brian Brobbey wordt nog voor rust gewisseld bij Ajax
8
Ajax heeft Philippe Sandler gescout: dit is de uitkomst
7
Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
45
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
3
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties