Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Loting Europa League: Feyenoord mag op revanche tegen AS Roma

Laatste update:

Feyenoord kent tot dusver een uitstekende Europese campagne. De ploeg van Slot eindigde als eerste in Groep F met FC Midtjylland, Lazio en Sturm Graz en mocht daardoor de tussenronde van de Europa League overslaan. In de achtste finales werd over twee duels afgerekend met Shakhtar Donetsk. Na een 1-1 gelijkspel in Oekraïne volgde donderdagavond een ware doelpuntenshow: 7-1. Nu is bekend geworden dat de Rotterdammers het in de kwartfinale opnemen tegen AS Roma, wat een weerzien betekent met Rick Karsdorp en Georginio Wijnaldum.

Meer: Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld | Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: ‘Uiterst eervol’

Voor Erik ten Hag en Manchester United wacht opnieuw een tweeluik met een Spaanse tegenstander. Na Barcelona en Real Betis neemt de Engelse grootmacht het nu op tegen Sevilla, dat eerder dit toernooi PSV wist te elimineren. De andere kwartfinales zijn Juventus - Sporting Portugal en Bayer Leverkusen - Union Sint-Gillis. Mocht Feyenoord doorstoten tot de halve finale, dan treft het daarin de winnaar van het tweeluik tussen Bayer Leverkusen en Union Sint-Gillis.

Voor de kwartfinale is gebruik gemaakt van een open loting, wat betekent dat alle clubs elkaar kunnen treffen. Er wordt geen uitzondering meer gemaakt voor clubs uit hetzelfde land. Voor Feyenoord is dit echter een regel die niet van toepassing is, daar Ajax en PSV al uit het toernooi liggen en AZ in de Conference League uitkomt. Italië is met twee clubs (Juventus en AS Roma) het best vertegenwoordigd. De kwartfinales worden afgewerkt op donderdag 13 april en donderdag 20 april.

De volledige loting:
Manchester United - Sevilla (1)
Juventus - Sporting Portugal (2)
Bayer Leverkusen - Union Sint-Gillis (3)
Feyenoord - AS Roma (4)

Halve finales
Winnaar kwartfinale 1 - winnaar kwartfinale 2 (1)
Winnaar kwartfinale 4 - winnaar kwartfinale 3 (2)

Finale
Winnaar halve finale 2 - winnaar halve finale 1

Gaat Feyenoord de halve finale halen?

Meer nieuws

Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
0
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
9
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties