Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Loting kwartfinales Champions League: Real Madrid - Man City absolute kraker

Laatste update:

De meeste ogen zullen gericht zijn op het treffen tussen Real Madrid en Manchester City. De Madrilenen spelen eerst thuis, waarna een week later het Etihad Stadium de locatie is waar de return wordt afgewerkt.

Borussia Dortmund, dat in de achtste finales PSV uitschakelde, neemt het op tegen het Atlético Madrid van Memphis Depay. De andere Duitse club die nog actief is in het miljardenbal, Bayern München, treft Arsenal.

Tot slot is FC Barcelona gekoppeld aan Paris Saint-Germain. Bij dat treffen zullen de gedachten teruggaan naar 2017. PSG won toen in de achtste finales thuis met 4-0 van de Catalanen. Het tweeluik leek daarmee al beslist, maar in eigen huis zorgde Barça voor een ongelooflijke comeback, door met 6-1 te winnen.

Kwartfinales Champions League:


Arsenal - Bayern München
Atlético Madrid - Borussia Dortmund
Real Madrid - Manchester City
Paris Saint-Germain - FC Barcelona

Tijdens de loting werd ook meteen bekend welke clubs elkaar kunnen treffen in de halve finales. De winnaar van Atlético Madrid - Borussia Dortmund neemt het daarin op tegen de winnaar van Paris Saint-Germain - FC Barcelona.

De tweede halve finale zal bestaan uit de winnaar van Arsenal - Bayern München tegen de winnaar van Real Madrid - Manchester City.

Halve finales Champions League:


Atlético/Dortmund - PSG/Barcelona
Arsenal/Bayern - Real/Man City

De halve finales vinden plaats op 30 april en 1 mei (heenduels) en 7 mei en 8 april (returns). Vervolgens vindt op zaterdag 1 juni de finale plaats op Wembley.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Meer nieuws

'Arsenal gecharmeerd van Hato en Ramaj; keeper krijgt verrassende concurrentie'
4
'Op dat gebied zijn wij momenteel koploper, boven PSV en Ajax'
1
Oud-speler laat niets heel van 'kapotte' jeugdopdleiding Ajax en doet suggestie
6
Heftig nieuws: Maleisisch international op intensive care na aanval met zuur
3
VZ Kort: Na Barkas en Toornstra behoudt FC Utrecht nóg een vaste waarde
77
Virgil van Dijk strijdt met 7 andere Premier League-sterren om felbegeerde titel
28

Meer sportnieuws

What are the odds? ????#ajax
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties