Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Loting levert kraker tussen Feyenoord en Zwolle op

Laatste update:

De grootste kraker van de tweede bekerronde is die ongetwijfeld tussen Feyenoord en PEC Zwolle. Dat duel wordt in Rotterdam afgewerkt en vorig seizoen werd het daar in competitieverband 2-0 voor Feyenoord. De Graafschap gaat op bezoek bij Ajax en Peter Bosz keert met Vitesse terug bij zijn ex-werkgever Heracles Almelo.

AZ kruist de degens met VVV-Venlo en sc Heerenveen gaat op bezoek bij degradant NAC Breda. De mogelijke speeldagen van de tweede ronde zijn dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 september. Aan de eerste ronde nemen overigens 42 amateurclubs deel. Die duels worden gespeeld op woensdag 26 augustus.


Wie bereikt de volgende ronde?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
41
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties