Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Vaart ziet mooiste CL-goal dit seizoen: 'Verfijnder dan Foden en Valverde'

Laatste update:

Na een half uur spelen bleek een onschuldig ogende ingooi helemaal niet zo onschuldig. Nahuel Molina gooide diep op Griezmann, die de bal net niet ontving maar wel zag hoe Nico Schlotterbeck dramatisch uitverdedigde. Morata nam het balbezit over en bediende Griezmann, die op zijn beurt Lino bediende met een uiterst fraaie chipbal. Lino hield het hoofd koel en rondde af in de verre hoek: 2-0.

"Dit is misschien wel de mooiste Champions League-goal dit seizoen", opent Van der Vaart in de rust van het duel in gesprek met presentator Wytse van der Goot. "En waarom? Ik vind dit technisch... Dat lobje... Hij kon niet over de grond, omdat de bal anders onderschept kon worden. Lobje, aanname en in één keer afronden. Ik vind dit kunst. Dat meen ik serieus."

De uitspraak van Van der Vaart mag enigszins opvallend genoemd worden, daar Phil Foden en Federico Valverde dinsdagavond prachtige treffers voor hun rekening namen in het Champions League-duel tussen Real Madrid en Manchester City (3-3). "Ik vind dit verfijnder, absoluut."

Atlético staat bij rust met 2-0 voor. Los Colchoneros zetten vanaf het begin extreem veel druk op Dortmund, dat daar amper mee wist te dealen. De score werd in de vierde minuut geopend door Rodrigo De Paul, die profiteerde van onhandig inspelen van Gregor Kobel en een dramatische pass van Ian Maatsen.

"Je ziet dat iedereen volgt. Dat is het met drukzetten. Je moet al lopen voordat de bal wordt gespeeld. Dan ben je gewoon op tijd. En door blijven gaan, niet stoppen. Daar moet je megafit voor zijn en dat zijn ze. Op een gegeven moment heb je de bal wel, want daar kom je niet onderuit. Zeker in een thuiswedstrijd zijn ze niet te stoppen."

Van der Vaart legt de schuld van de openingstreffer bij zowel Kobel als Maatsen neer. "Het is geen heerlijke bal (van Kobel, red.), maar je hoeft hem ook niet zomaar te verliezen. Natuurlijk had de keeper, als je het zo ziet, beter kunnen keepen. Maar dit hoef je dan niet te doen, natuurlijk", doelt Van der Vaart op de pass met buitenkant voet van Maatsen. "Daar is hij te goed voor. Eigenlijk zijn ze allebei fout."

Meer nieuws

Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
1
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties