Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Louis van Gaal: 'Dat doe je toch niet, maar ja, dat is het Ajax van nu'

Laatste update:

"Als je met 2-0 voorstaat, ga je toch niet met negen man voor de bal lopen. Dat doe je toch niet", benadrukte Van Gaal bij Ziggo Sport. "Maar ja, dat is het Ajax van nu. Jeugdigheid? Ja. Daar moet je als trainer heel veel op wijzen. Als je mijn analyses vanaf de wedstrijd tegen Bayern München hebt gehoord, dan weet je dat ik het altijd over balans heb gehad. Aanvallen en verdedigen. Dat is dit."

Van Gaal opperde eerder dit seizoen al voor 'een type Edgar Davids' in het elftal. "Ja, die had in dit elftal een rol kunnen spelen." Ajax stond op een comfortabele 2-0 voorsprong door doelpunten van Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech, maar na rust ging het volkomen mis door een hattrick van Lucas Moura. "Het inbrengen van Fernando Llorente maakte na de rust het grote verschil. Een lange spits, een perfect aanspeelpunt voorin. Matthijs de Ligt en Daley Blind werden door hem in verlegenheid gebracht, ook door de aansluitende middenvelders van de Spurs. Dat kon de verdediging van Ajax niet bespelen."

Tottenham maakte zodoende de 0-1 nederlaag van vorige week goed en neemt het op zaterdag 1 juni in Madrid op tegen Liverpool. De Engelse titelkandidaat zorgde dinsdag voor een enorme sensatie door in de andere halve finale een 0-3 achterstand ongedaan te maken tegen Barcelona: 4-0.

UEFA Champions League
Ajax
2 - 3
Tottenham Hotspur

Meer nieuws

Portugal neemt Francisco Conceição mee naar het EK in Duitsland
24
'Vangelis Pavlidis kan AZ verlaten en alsnog de Champions League in'
19
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
12
VZ Kort: Peter Maes blijft ook in de Eredivisie trainer van Willem II
77
Real Madrid-ster Toni Kroos kondigt afscheid als voetballer aan
93
Van Persie snapt niets van uitspraken: 'Waar hebben die mensen het over?'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties