Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Louis van Gaal geheimzinnig: 'Dat zou onderdeel kunnen zijn van de tactiek'

Laatste update:

Het viel NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg op dat de spelers met 'strakke koppies' het stadion binnenliepen. Heerst er spanning binnen de selectie? "Ik denk dat er voorafgaand aan eerdere wedstrijden ook 'strakke koppies' waren, dus daar ligt het niet aan", begint Van Gaal. "Of er spanning op zit? Ja, natuurlijk. Het gaat nu namelijk om het 'echie'. In de groepsfase kon je nog een wedstrijd verliezen, ook al hebben we dat niet gedaan. Maar dat het kon, zag je wel in al die andere groepen."

De bondscoach houdt dus vast aan dezelfde elf spelers als in de wedstrijd tegen Qatar. "Waarom? Omdat ik redelijk tevreden was, dat heb ik ook in mijn persconferenties verteld. Het heeft natuurlijk ook met de tegenstander te maken. De Verenigde Staten heeft een fysiek sterk middenveld: dat is hun sterkste wapen. Daar moeten wij dan ook fysiek sterke spelers tegenover zetten." Veel analisten verwachten dat Team USA uit de startblokken schiet in de openingsfase van de wedstrijd. Hoe gaat Nederland dat opvangen? Laat het de Amerikanen bijvoorbeeld eerst uitrazen? "Nou, volgens mij is Oranje ook een ploeg dat altijd een aandeel in het spel wil hebben."

"Je zou ze inderdaad kunnen laten uitrazen, maar het zou eventueel ook een beetje onderdeel kunnen zijn van onze tactiek. Maar daar ga ik niets over zeggen", is Van Gaal geheimzinnig. De bondscoach heeft daarnaast niet naar Memphis Depay geluisterd wat betreft diens wens om samen met Steven Bergwijn te spelen in de punt van de aanval. "Omdat hij het niet tegen mij heeft gezegd, maar tegen jullie (de media, red.). Dat vindt hij schijnbaar makkelijker. Als hij het wel tegen mij had gezegd, had het ook niets uitgemaakt. Over het algemeen kiest een trainer namelijk de opstelling. Dat doet niet alleen Louis van Gaal."

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
5
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
18
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
57
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties