Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Louis van Gaal haalt zijn eerste aanwinst naar Ajax: 'De deal is rond'

Laatste update:

"De deal is rond", zo verzekert Verweij. Ajax weet alleen niet wanneer Beuker kan beginnen. "Die zit in Schotland, net als Alex Kroes bij AZ, met een opzegtermijn. Daar wordt mee gestoeid. Ze proberen dat naar voren te halen. Ze willen bij Ajax natuurlijk het liefst dat hij onmiddellijk begint. Maar hij heeft afspraken met zijn club in Schotland."

Beuker krijgt een directeursrol, maar zal naar verwachting niet direct betrokken zijn bij het aan- en verkoopbeleid. Beuker staat bekend als een van de grondleggers van de succesvolle jeugdopleiding van AZ. Hij was liefst veertien jaar in dienst in Alkmaar, het laatst als directeur voetbalontwikkeling. Van Gaal kent Beuker uit zijn eigen tijd als hoofdcoach van AZ.

Na Beuker zijn vertrek bij AZ, eind 2021, tekende hij verrassenderwijs bij het ultra ambitieuze Queen's Park in Schotland. Daar moest hij als technisch directeur de droom van de voorzitter doen voltooien: de beste jeugdopleiding van Schotland opzetten.

Om dit te realiseren tekende hij een contract van tien jaar bij Queen's Park, maar dit gaat hij lang niet volmaken. Het gaat Queen's Park voor de wind sinds het aantreden van Beuker. De club veroverde twee promoties op rij, maar in mei ging het op een haar na mis. Op de laatste speeldag van de competitie verspeelde Queen's Park de ultieme droom om het hoogste Schotse niveau te bereiken.

"Volgens bronnen binnen de club staat Beuker open voor Ajax, waar een speciale (directeurs)functie voor hem moet worden gecreëerd", schreef De Telegraaf twee weken geleden al.

"Samen met de nog te benoemen directeur voetbalzaken en hoofd jeugdopleidingen moet de voormalige AZ'er de Ajax-academie grondig herstructureren en het Ajax-DNA bewaken."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
9
Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
27
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties