Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Louis van Gaal had helder antwoord klaar op rentree van Cillessen bij NEC

Laatste update:

Met de woorden 'Jasper Cillessen is thuis' kondigde NEC maandag de terugkeer van de doelman aan na bijna elf jaar. Het proces werd in gang gezet door investeerder Marcel Boekhoorn, die daarvoor hoogstpersoonlijk naar Spanje afreisde. "Hij heeft mij de financiële aanbieding gedaan", vertelt Cillessen, die daarbij wel beaamt 'behoorlijk in te leveren' ten opzichte van zijn salaris bij Valencia. "Maar dat doe ik graag om lekker bij NEC te kunnen keepen en dicht bij mijn dierbaren te zijn."

Dat laatste is namelijk iets waar de 33-jarige doelman behoorlijk tegenaan hikte sinds de coronapandemie. "Corona heeft er de laatste drie jaar mentaal ingehakt. Ik zat alleen in Valencia. En als alles goed gaat, is er helemaal niets aan de hand. Maar ik heb helaas de pech van de nodige blessures gehad. Ik was stiller, trok me terug en werd niet gelukkig van de situatie, omdat er niemand was om een keer fysiek mee te praten. Natuurlijk kun je beeldbellen, maar ik miste gewoon mijn familie en vrienden, die energie geven als ze bij je zijn", aldus Cillessen.

Dat NEC op papier een stap terug is, is de 63-voudig Oranje-international zich als geen ander bewust. Een gesprek met bondscoach Louis van Gaal en keeperstrainer van Oranje Frans Hoek gaf hem echter de bevestiging dat het goed zat. "Ze stonden positief tegenover een rentree. De bondscoach zei dat het hem erom gaat dat ik presteer. Linksom of rechtsom moet ik mijn niveau halen. Of je dat nu doet met veel of weinig ballen die op je afkomen. Ik moet ze laten zien dat ik de Jasper Cillessen ben waar zij vertrouwen in hebben. En dan ga ik naar het WK."

Zie jij Jasper Cillessen meegaan naar het WK in Qatar?

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
44
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
21
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
47
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties