Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Louis van Gaal is de beste bondscoach, beter dan Rinus Michels en ik'

Laatste update:

Van Gaal is bezig aan zijn derde termijn als bondscoach van Oranje, net zo vaak als Advocaat aan het roer stond. Van Gaal had 59 wedstrijden nodig voor 38 zeges, terwijl Advocaat 37 van zijn 62 Oranje-interlands won. "Ik vind het helemaal niet vervelend dat Louis mij voorbij is", zegt Advocaat bij De Oranjewinter op SBS 6. "Hij is de beste bondscoach, dat vind ik wel."

Wilfred Genee vindt dat een opvallende uitspraak en vraagt door. "Ook beter dan Rinus Michels en jij?", aldus de presentator. "Ja, dat vind ik wel", reageert Advocaat. Michels won overigens dertig van zijn 59 interlands. "Louis heeft voor zichzelf altijd de moeilijkste weg gekozen", vervolgt Advocaat. "Hij vertelde zelfs aan de beste spelers ter wereld hoe ze moesten staan en hoe ze een bal moesten aannemen. Ik vind het een uitstekende coach."

Op de ranglijst van bondscoaches met de meeste overwinningen volgt wijlen Bob Glendenning op plek drie achter Van Gaal en Advocaat. De Engelsman was van 1923 tot 1940 bondscoach van Oranje en leidde het elftal in 87 wedstrijden naar 36 zeges. Daarmee is Glendenning ook de bondscoach met de meeste geleide interlands. Advocaat (62 interlands) en Van Gaal (59 interlands) volgen daarachter.

Is Louis van Gaal de beste bondscoach van Oranje?

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
19
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
6
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties