Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Louis van Gaal lijkt echt een optie te zijn voor Feyenoord'

Laatste update:

"Een man die eigenlijk gestopt is, maar het is geen publiek geheim dat hij vaker benaderd is: Louis van Gaal. Dat lijkt echt een optie voor Feyenoord", aldus Nolles. De 67-jarige Van Gaal werd in mei 2016 ontslagen door Manchester United en coachte daarna geen club of land meer.

Van Gaal was eerder werkzaam als bondscoach bij het Nederlands elftal en stond voor de groep bij Bayern München, AZ, Barcelona en Ajax. Van Gaal was overigens al eerder in beeld bij Feyenoord, want in 2011 onderhandelden beide partijen met elkaar. Het kwam niet tot een akkoord en Feyenoord ging in zee met Ronald Koeman.

"Hij is een van de beste trainers ter wereld, dus ik had het mezelf niet kunnen vergeven als ik niet had geprobeerd hem naar Feyenoord te halen. Ook Koeman vindt het volgens mij geen schande om achter zo'n man tweede keus te zijn", vertelde technisch directeur Martin van Geel. Laatstgenoemde zou ook drie jaar later contact hebben opgenomen met Van Gaal, maar uiteindelijk werd Fred Rutten aangesteld in De Kuip.

Van Gaal heeft er zelf nooit een geheim van gemaakt dat hij een zwak heeft voor Feyenoord. In december 2008 zei hij in een interview met Sport1: "Dat (trainer zijn van Feyenoord, red.) heb ik altijd wel gewild. Maar ze zijn nooit met een aanbieding gekomen." Met Van Bronckhorst staat Feyenoord na negentien speelronden op de derde plaats in de Eredivisie; de achterstand op Ajax bedraagt acht punten.

Denk jij dat Louis van Gaal haalbaar is voor Feyenoord?

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
24
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
26
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties