Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Louis van Gaal maakt voorselectie Nederlands elftal bekend

Laatste update:

Arnaut Danjuma werd in oktober vorig jaar opgeroepen als vervanger van Cody Gakpo en is er nu vanaf het eerste moment bij. Gakpo is zelf ook opgenomen, ondanks dat hij momenteel te kampen heeft met een blessure. De afgelopen drie duels kwam hij niet in actie namens PSV. De meest opvallende namen zijn die van Clasie en Frimpong. Laatstgenoemde maakte de voorbije interlandperiodes zijn opwachting bij Jong Oranje, maar zat nog nooit bij het grote Oranje. Bij de middenvelders valt op dat Gravenberch er niet bij zit. Zijn grootste concurrent Davy Klaassen behoort wel tot de selectie.

Voor Frimpong is het zijn eerste uitverkiezing. De 21-jarige verdediger maakt een sterk seizoen door bij Bayer Leverkusen en ziet dat nu beloond worden met een plek in de voorselectie. Clasie zat al wel eerder bij het Nederlands elftal. De middenvelder van AZ kwam in oktober 2016 voor het laatst in actie namens de nationale ploeg, toen hij tien minuten meedeed in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. In totaal heeft Clasie 17 interlands achter zijn naam staan.

Selectie Jong Oranje telt drie debutanten; Gravenberch keert terug

Erwin van de Looi heeft drie debutanten bij de voorselectie van Jong Oranje gehaald.Lees artikel

Oranje heeft zich al geplaatst voor het WK. In aanloop naar het wereldkampioenschap oefent de ploeg van Van Gaal tegen Denemarken en Duitsland. Zaterdag 26 maart staat in de Johan Cruijff ArenA het duel met de Denen op het programma, drie dagen later speelt het Nederlands elftal in hetzelfde stadion tegen de Duitsers. In juni en september staat de Nations League op het programma. Nederland neemt het daarin op tegen België, Wales en Polen.

De volledige voorselectie:

Doel: Justin Bijlow (Feyenoord), Tim Krul (Norwich City), Joël Drommel (PSV), Mark Flekken (SC Freiburg)

Verdediging: Nathan Aké (Manchester City), Daley Blind (Ajax), Virgil van Dijk (Liverpool), Denzel Dumfries (Internazionale), Matthijs de Ligt (Juventus), Tyrell Malacia (Feyenoord), Jurriën Timber (Ajax), Stefan de Vrij (Internazionale), Owen Wijndal (AZ), Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen)

Middenveld: Frenkie de Jong (Barcelona), Davy Klaassen (Ajax), Teun Koopmeiners (Atalanta), Marten de Roon (Atalanta), Guus Til (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Paris Saint-Germain), Jordy Clasie (AZ)

Aanval: Steven Berghuis (Ajax), Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur), Arnaut Danjuma (Villarreal), Cody Gakpo (PSV), Luuk de Jong (Barcelona), Noa Lang (Club Brugge), Donyell Malen (Borussia Dortmund), Memphis Depay (Barcelona), Wout Weghorst (Burnley)

Kun jij je vinden in de voorselectie van Louis van Gaal?

Meer nieuws

Foden schiet Manchester City razendsnel op voorsprong met fantastische goal
0
Bram van Polen neemt emotioneel afscheid en wordt zelfs door uitvak toegezongen
0
Live meepraten in de Süper Lig: Galatasaray - Fenerbahçe
3
Spelers van Twente vieren veiligstellen Champions League met opmerkelijke gast
9
Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
2
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties