Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Louis van Gaal prikkelt hem bewust door hem niet te selecteren'

Laatste update:

Bijlow beschikt volgens de bondscoach nog niet over de gewenste vorm om deel uit te mogen maken van de selectie. Van Gaal geeft voor de duels met Polen en België de voorkeur aan vier andere namen: Jasper Cillessen, Mark Flekken, Remko Pasveer en Andries Noppert. Laatstgenoemde is overigens geen onderdeel van de wedstrijdselectie voor de ontmoeting met Polen. Verder maakte de keuzeheer woensdag al bekend dat Tim Krul, die het verzoek om 'penaltytest' af te leggen afwees, in ieder geval niet meereist naar Qatar.

Westerveld begrijpt uit besluit Van Gaal om Bijlow niet bij de selectie te halen volkomen. "Van Gaal wil hem prikkelen, omdat hij op dit moment niet zijn niveau van vorig jaar haalt. Je ziet aan hem dat hij nu nét te laat reageert, net niet goed staat en minder 'match-winning saves' maakt. Voor Van Gaal een mooi moment om twee nieuwe keepers te testen en te zien of Bijlow mentaal sterk genoeg is. Als hij zich niet kan terugknokken de komende twee maanden is hij mentaal niet sterk genoeg. Ik denk dat hij dat wel is en weet zeker dat Bijlow gewoon bij de definitieve selectie zit van het WK."

De eerste doelman is in de ogen van Westerveld duidelijk Cillessen. "De vorm waarin Cillessen verkeert, met daarbij de ervaring bij het Nederlands elftal én het spelen op een WK, maakt hem voor mij duidelijk nummer één. Ervaring in de Eredivisie is niet te vergelijken met bijvoorbeeld een halve finale tegen Argentinië. Alleen hij heeft dat. Als je ziet hoe hij nu keept dan is hij echt in topvorm. Daarbij kan hij prima meevoetballen dus hij is echt het complete plaatje", besluit de zesvoudig Oranje-international.

UEFA Nations League A
Polen
0 - 2
Nederland

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
61
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties