Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lovende Agüero: 'Een geweldige toevoeging aan de Premier League'

Laatste update:

"Klopp is een geweldige toevoeging aan de Premier League", zo stelt Agüero dinsdag in gesprek met diverse Britse media. "Het is goed als de beste spelers en trainers naar de Premier League komen. Het zorgt ervoor dat dit een van de beste competities ter wereld is." Meedoen om de landstitel lijkt vooralsnog een utopie, maar Liverpool zit nog in de Capital One Cup en kan in de Europa League overwinteren.

"Klopp heeft bij Borussia Dortmund geweldig werk verricht en dat heeft ervoor gezorgd dat hij in de Premier League aan de slag kon. Ik weet zeker dat hij de tijd krijgt die hij nodig heeft om zich aan te passen. Wij worden ook alleen maar beter als we tegen sterkere tegenstanders spelen", zo benadrukt Agüero, die tegen Liverpool zijn zevende treffer in negen Premier League-duels liet aantekenen.

Leuke beelden! Jürgen Klopp leert van Liverpool-fan Isaac (9) hoe hij het Scouse-dialect moet toepassen. De héérlijke lach ontbreekt niet!

Posted by voetbalzone on maandag 23 november 2015

-
Gaat Liverpool in de top vier eindigen?

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties