Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lovende Koeman klopt Aké op de schouder en laat hem bijna blozen

Laatste update:

Koeman kreeg maandag een belletje van Guardiola, die zijn voormalig ploeggenoot bij Barcelona feliciteerde met diens zestigste verjaardag. De Spanjaard had tevens een serieuze boodschap voor zijn collega. "Direct erna zei hij: 'Maar pas op met Nathan,hè?' Dat zegt wel iets, als je dat niveau bij zo'n manager haalt en je zo goed staande houdt en je zo goed ontwikkelt, dat vind ik ongelooflijk goed en knap. Ik denk dat hij voor iedereen een voorbeeld is." De Oranje-coach zit wat betreft Aké op dezelfde lijn als Guardiola.

Meer: Ronald Koeman negeert smaakmaker: ‘Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen’ | Begrip voor opvallende keuze van Koeman: ‘Hij heeft heel veel voorwaarden’

"Wat wij willen, doet hij", aldus de complimenteuze Koeman. "Of ik hem als voorbeeld neem? Dat zou je kunnen doen, al dat heb ik niet gedaan. Maar wel één op één. Omdat hij in een team (Manchester City, red.) speelt, wat denk ik een voorbeeld is van hoe voetbal kan en moet worden gespeeld." Koeman gebruikte Aké tegen Frankrijk als linksback, al is de speler van Manchester City ook in het hart van de defensie inzetbaar. Aké werd zo gebruikt door voormalig bondscoach Louis van Gaal op het WK in Qatar.

Aké
Aké legt op de persconferentie van Oranje uit hoe Guardiola omgaat met de overvolle speelkalender en het op tijd rust geven van spelers. "Hij is sowieso veel van wisselingen in een lang seizoen. Ook met het WK. We hebben ook best een grote squad, dus we kunnen veel wisselen. Hij vertrouwt iedereen daarmee en zo houd je iedereen fit. Ik denk ook dat het aan jezelf is, hoe je met je lichaam omgaat. En om ervoor te zorgen dat je maximaal kan presteren", aldus de Oranje-verdediger.

UEFA European Championship Qualifiers
Nederland
3 - 0
Gibraltar

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
24
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties