Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lovende Ten Hag blijft kritisch op jong duo: 'Hij moet meer inhoud kweken'

Laatste update:

"Je zag wel dat jeugdvoetbal iets anders is dan waar wij mee bezig zijn, maar dat is prima. Ze laten zien waarom ze hier horen te zijn", aldus Ten Hag over alle talenten die mee waren op het trainingskamp. Ten Hag stelt dat Ünüvar een 'uitstekende' indruk maakte. "Hij laat zien dat hij heel veel kwaliteiten heeft. Maar wat ik net zei: ook hij heeft heel veel te leren. Dat is ook logisch."

Fitte Promes: 'Iedereen kan niet wachten om weer te beginnen'

Ten Hag vindt dat de zestienjarige middenvelder 'meer inhoud' moet kweken. "Ook dat is logisch. Maar dat hij een aantal facetten van het voetbal beheerst, dat hij een hele aantrekkelijke speler kan worden, dat hij een speler voor de toekomst kan gaan worden... Dat is in de eerste plaats aan hem. En wij gaan hem daarbij helpen", aldus de coach.

Ook Castillo krijgt complimenten van Ten Hag. "Wij hebben hem gehuurd van Chelsea, maar hij heeft natuurlijk een Ajax-verleden en kent dus de filosofie. Linkervleugelverdedigers zijn schaars en hij kan er één worden. Hij heeft een aantal kwaliteiten, zeker aan de bal, in aanvallende zin. Verdedigend, positioneel, in de samenwerking en in de timing naar voren kan het nog wat beter. Maar dat hij een aantal goede vaardigheden heeft, zoals fysiek en technisch, dat is duidelijk", besluit Ten Hag.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties