Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lovende woorden voor briljante De Gea: 'We hadden eerst serieuze twijfels'

Laatste update:

"Toen hij bij de club kwam, hadden wij eerst serieuze twijfels", erkende Ferdinand, als commentator bij BT Sport. "Een jonge jongen naar Manchester United, een club die elk jaar een prijs moest winnen. Hoe moesten we dat doen met zo'n jongen, vroegen we ons af. Hij was onervaren en het leek alsof hij geen zelfvertrouwen had", memoreerde de voormalig verdediger van the Mancunians.

"Maar kijk eens hoe David gegroeid is en wat voor doelman hij nu is", besefte Ferdinand. "Hij laat zien dat je met hard werken ergens kunt komen." De Gea verrichtte onder meer een briljante redding op een kopbal van Luis Muriel. "Hij is een doelman die een spits bijna laat beven", liet Frank Lampard op zijn beurt weten. "Hij is zo goed geworden, dat een aanvaller hevig twijfelt of hij wel in staat is om deze fella te passeren."

Paul Scholes voegde daaraan toe: "Hij is de beste doelman van dit moment, dat lijdt geen enkele twijfel. Muriel zal teleurgesteld zijn. Het is echter niet zo dat hij op De Gea mikte. Hij bracht zijn hand naar de bal." Jose Mourinho wilde de credits van de clean sheet niet alleen naar de Spaans international laten gaan. "Ik denk dat de clean sheets te danken zijn aan het team en aan De Gea", benadrukte de manager na het eerste duel in Zuid-Spanje.

David de Gea verrichtte acht reddingen tegen Sevilla. Dat is het hoogste aantal voor een doelman van Manchester United in een Champions League-wedstrijd sinds Edwin van der Sar tegen Barcelona in mei 2011: ook acht #degea #vandersar #manchesterunited #ucl #mufc #championsleague

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"We hadden ook enkele clean sheets met Sergio Romero in het doel. Ja, we hebben enkele fouten gemaakt als team, maar we hebben ook goed verdedigd en De Gea corrigeerde onze fouten. En dat is de reden dat hij datgene is wat hij is." De Gea keerde dit seizoen liefst 21 van de 22 schoten op doel in de Champions League, zo berekende Opta.

-
David de Gea is momenteel de beste doelman ter wereld

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
12
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties