Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving

Laatste update:

In het eerste half uur waren de kansen schaars. Lauritsen probeerde het namens Sparta met een volley, maar hij bracht doelman Mio Backhaus niet in verlegenheid. De thuisploeg had een licht overwicht in deze fase, maar legde geen groot spel op de mat.

De kans van Lauritsen was tot de theepauze het meest dreigende moment. Onder meer Volendam-aanvaller Vivaldo Semedo en Sparta-middenvelder Koki Saito probeerden het nog, maar kregen de aanwezige supporters niet van hun stoeltjes.

In de tweede helft zagen die aanhangers wederom veel weinig enerverend spel van beide ploegen. Kansen vielen amper te noteren en met name de thuisploeg viel tegen. Dit duurde tot minuut zeventig.

Juist in een fase dat Volendam het betere van het spel had, kwam Sparta op voorsprong. Een lage voorzet van Djevencio van der Kust bereikte Lauritsen in de zestien. De Noor rondde via het lichaam van een Volendamse verdediger af: 1-0.

Na de tegentreffer waren het wederom de bezoekers die nadrukkelijk op zoek gingen naar een goal. Zach Booth kwam aardig dichtbij, maar zijn poging werd gekraakt en vloog via een Rotterdams been over het doel van Nick Olij. Vlak daarvoor claimde Volendam een strafschop na een vermeende overtreding op Damon Mirani, maar arbiter Jeroen Manschot en VAR Bas Nijhuis wilden er niet aan.

Zo wist Volendam niet meer langszij te komen en kon Sparta drie punten bijschrijven. De ploeg van Jeroen Rijsdijk komt daardoor op 43 punten en klimt over Go Ahead Eagles heen naar plek acht. Sparta is met nog drie wedstrijden te gaan en een voorsprong van zeven punten op nummer tien Heerenveen zo goed als zeker van deelname aan de play-offs om Europees voetbal.

Voor Volendam lijkt de laatste hoop op handhaving nagenoeg gevlogen. De ploeg heeft een achterstand van zes punten op nummer zestien RKC Waalwijk, dat dankzij een gelijkspel tegen FC Utrecht (2-2) op 25 punten kwam zondag.

Meer nieuws

'Voormalig Feyenoorder stuurt tweelingbroer om te spelen bij Dinamo Bucharest'
3
'Ajax komt er niet uit met Chivu, maar Farioli blijft belangrijkste kandidaat'
11
Bayer Leverkusen maakt er vijf en breidt ongeslagen reeks uit naar vijftig (!)
2
El Ahmadi: 'Hij moet mee met Nederlands elftal naar EK'; Perez is het oneens
5
Kylian Mbappé wordt door eigen fans uitgefloten voor laatste thuisduel voor PSG
10
Van Bommel eindigt Antwerp-hoofdstuk in mineur na nieuwe mokerslag
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties