Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lozano loopt één op één: 'Ik hoop hier nog jaren te spelen'

Laatste update:

Diverse media berichtten de afgelopen weken over de serieuze interesse vanuit Londen en Arsenal zou zich in de winter zelfs met een bod van 25 miljoen euro in het Philips Stadion willen melden. Lozano is zelf echter niet bezig met een transfer: "Hoelang ik nog bij PSV speel? Dat weet ik niet", zei hij na afloop.

Hirving Lozano met doelpunt nummer 7⃣ van het seizoen!🔥🔥🔥

Geplaatst door voetbalzone op zondag 22 oktober 2017

"Ik ben nu honderd procent gefocust op het team en hoop hier nog jaren te spelen. PSV is een mooie club met fantastische mensen", vertelde de 22-jarige Lozano aan FOX Sports. "Ik vond het een mooie pass van Hendrix. Ik stond dicht bij het doel en godzijdank ging hij erin", bedankte hij tot slot de aangever.

Trainer Phillip Cocu deelde na afloop nog de complimenten uit aan Chucky: "Lozano kreeg in de tweede helft wel wat tikken te verwerken, maar liet vandaag weer zien dat hij belangrijk voor ons is. Die pass van Hendrix? Dat was echt fantastisch. Dit zijn ballen waar we veel aandacht aan besteden, want we willen elkaars kwaliteiten gebruiken en benutten."

-
Is Hirving Lozano (al) goed genoeg voor Arsenal?

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties