Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

L'Équipe: Ajax koopt Sébastien Haller voor 25 miljoen euro

Laatste update:

Mocht Ajax inderdaad met Haller aan de haal gaan, dan betekent dat een hereniging tussen de spits en zijn voormalig trainer Erik ten Hag. Haller speelde tussen januari 2015 en de zomer van 2017 voor Utrecht en werkte in zijn laatste twee jaar samen met Ten Hag. In die twee seizoenen onder de huidige trainer van Ajax was de Franse Ivoriaan goed voor 30 doelpunten in 65 competitieduels. Het leverde hem een transfer naar Eintracht Frankfurt op, waarvoor Haller in 60 optredens in de Bundesliga 24 keer scoorde.

Na twee seizoenen in Duitsland betaalde West Ham United liefst vijftig miljoen euro voor de aanvaller. Haller, inmiddels 26 jaar, kon de hoge verwachtingen in Engeland niet volledig inlossen. Hij kwam 48 keer in actie in de Premier League en maakte tien doelpunten. De enkelvoudig international van Ivoorkust heeft wel een vaste basisplaats en mede daardoor zou een transfer naar Ajax verrassend zijn. Het lijkt er bovendien op dat West Ham slechts de helft van de in 2019 betaalde transfersom terugverdient.

Haller heeft een contract tot medio 2024 bij West Ham, dat bovendien een optie heeft om de verbintenis met een jaar te verlengen. Mogelijk nemen the Hammers afscheid van Haller om ruimte te maken voor een nieuwe spits. In de internationale media verschenen eerder deze week al geruchten over de belangstelling van de Premier League-club voor de transfervrije Graziano Pellè, daar West Ham ontevreden zou zijn over de ontwikkeling van Haller. Manager David Moyes heeft verder ook de beschikking over Michail Antonio.

Sebastién Haller is voor 25 miljoen euro een goede aankoop voor Ajax

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties