Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

L'Équipe: Depay hakt knoop door over toekomst en informeert ploeggenoten

Laatste update:

Bovengenoemde krant meldt dat Depay recentelijk enkele teamgenoten in vertrouwen heeft genomen om zijn beslissing verder uit de doeken te doen. Specifieke namen van spelers van Olympique Lyon worden overigens niet genoemd. Naast Depay zijn ook Houssem Aouar en Moussa Dembélé al regelmatig in verband gebracht met een tussentijds vertrek uit Lyon. Aouar werd genoemd bij Arsenal, maar de vraagprijs van zestig miljoen euro voor de spelmaker lijkt the Gunners voorlopig af te schrikken.

'Radiostilte rondom Depay doen twijfels over transfer flink toenemen'

Het is nog maar de vraag of de aanvaller van club wisselt.Lees artikel

Het lijkt er dus op dat Depay rustig wacht op wat volgend jaar komen, mede ingegeven door het EK van 2021. De multifunctionele aanvaller wil niet het risico lopen dat hij na een toptransfer op de bank terechtkomt. Depay leek onlangs op weg naar Barcelona, dat 25 miljoen euro zou overhebben voor de Nederlander. Er zou zelfs al een persoonlijk akkoord zijn gesloten tussen beide partijen. De Franse krant Le Progrès meldde dinsdag echter dat Olympique Lyon nog helemaal geen bod heeft ontvangen uit Barcelona.

Er werd zelfs gerept over complete radiostilte rondom Depay, die nog een kleine twee weken de tijd heeft om van club te wisselen. AC Milan en Internazionale zijn ook in verband gebracht met de aanvaller, maar de kans dat Depay zijn loopbaan in de Serie A vervolgt lijkt niet al te groot te zijn. Ondertussen is Olympique Lyon bang dat de vraagprijs flink zakt in de laatste fase van de transferwindow. De kans is nu echter groot dat de ex-speler van PSV en Manchester United volgend jaar met een transfervrije status vertrekt.

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties