Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

L'Équipe geeft Wijnaldum hoogste cijfer: 'Ik heb hier lang op gewacht'

Laatste update:

Volgens de Franse sportkrant heeft Wijnaldum de afgelopen maanden teleurgesteld bij zijn huidige werkgever, maar heeft hij zijn klasse nu eindelijk getoond in de Champions League. "Zijn Champions League-debuut namens PSG tegen Club Brugge op 15 september was zo slecht dat Mauricio Pochettino hem in de rust wisselde. Maar iedereen heeft het recht op een tweede kas, zeker als Marco Verratti geblesseerd is en anderen moeten opstaan. Wijnaldum wist zijn kans woensdag te grijpen en scoorde zijn eerste dubbel in ruim twee jaar." De laatste keer dat Wijnaldum twee keer scoorde in een wedstrijd was namens Liverpool in tegen Barcelona op 7 mei 2019.

Net als Gianluigi Donnarumma en Marquinhos werd Wijnaldum beoordeeld met een zeven. "Er werd aan hem getwijfeld. Maar de Nederlander speelde als nummer tien en was met zijn twee doelpunten beslissend. Hij koppelde efficiëntie aan creativiteit. In verdedigend opzicht was hij minder aanwezig", zo klinkt het oordeel over de Oranje-international. Zijn doelpunten waren niet genoeg voor een overwinning. Door een doelpunt diep in blessuretijd van Dominik Szoboszlai moest PSG genoegen nemen met een punt.

"Natuurlijk is het een opluchting. Je wil gewoon belangrijk zijn voor het team, nu was ik dat met twee doelpunten", vertelde Wijnaldum na afloop in gesprek met Canal+. "Ik heb hier lang op gewacht. Eindelijk was het zover, maar helaas hebben we deze wedstrijd niet gewonnen. Dat zou het nog beter maken." Op de website van PSG laat Wijnaldum weten dat dit het moment is waar hij lang op heeft gewacht. "Het is mooi dat ik het team heb kunnen helpen. Mensen zullen door mijn goals wel zeggen dat ik een goede wedstrijd heb gespeeld, maar ik kan nog veel beter. Dan kan ik er ook voor zorgen dat we deze duels winnen."

-

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
1
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
32
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties