Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

L'Équipe is vernietigend met een 2; Gullit schrikt van wereld van verschil

Laatste update:

Het Spaanse AS schrijft dat Hazard 'vermist' was in het Parc des Princes. "Eden Hazard liet op de linkerflank wel zijn kwaliteiten zien, maar bij Real wordt er meer verwacht en momenteel kan hij die uitdaging niet aan", oordeelt men. "Hij werd samen met James Rodríguez als eerste vervangen. Hazard is nog steeds niet fysiek in orde en dat is dodelijk voor zijn prestaties." Marca stelt dat het voor Hazard een avond was om zich te bewijzen als galáctico, maar dat hij vrijwel de hele wedstrijd 'anoniem' was.

"Hazard verstopte zich niet, maar hij was niet de hoofdrolspeler. Hij mist zijn beste niveau. Daarom haalde Zinédine Zidane hem bij een 2-0 stand van het veld", aldus het Madrileense sportblad. De Gazet van Antwerpen in België is iets positiever en stelt dat Hazard te weinig in stelling werd gebracht door zijn ploeggenoten. "Zijn laatste wapenfeit? Een mislukte dribbel in het zestienmetergebied, waarna hij twintig minuten voor tijd teleurgesteld naar de kant werd gehaald. De echte Eden moet Real nog zien."

Ruud Gullit was bij beIN Sports analist tijdens de wedstrijd en schrok van het optreden van de buitenspeler. De oud-topvoetballer merkt een wereld van verschil tussen de Hazard van Real Madrid en de Hazard van Chelsea. "Hij werd geneutraliseerd. We herinneren hem van Chelsea: hij was zó aanwezig, in alles wat hij deed. Dat kan hij nu niet bewerkstelligen", aldus Gullit. "Het is pas zijn eerste basisplek, dus hij heeft wat tijd nodig. Maar zeker aan zijn kant van het veld oogt Real Madrid onmachtig."

-
Denk je dat Eden Hazard een succes wordt bij Real Madrid?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties