Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

L'Équipe: Juventus bereidt sensationele ruildeal voor met Ronaldo

Laatste update:

Ronaldo heeft nog een contract voor een jaar bij Juventus en staat voor een onzekere toekomst, daar de nieuwe trainer Massimiliano Allegri zijn elftal op een aantal plaatsen wil wijzigen. De Portugese aanvaller zou daarbij een belangrijke schakel moeten zijn om ervoor te zorgen dat Icardi een langdurig contract kan ondertekenen. Er wordt rekening gehouden met een clausule in het contract van Icardi, wat betekent dat PSG veertien miljoen euro moet betalen aan Internazionale als ze hem aan een club uit de Serie A verkopen.

De afkoopclausule is vermoedelijk ingecalculeerd om een toekomstige transfer naar Juventus af te schrikken. Icardi werd in het seizoen 2019/20 eerst verhuurd door Inter, dat hem later definitief verkocht aan PSG. Bij de huurovereenkomst werd een optie tot koop opgenomen van zeventig miljoen euro. Icardi, die afgelopen seizoen 13 keer wist te scoren in 28 wedstrijden namens PSG, ligt nog tot medio 2024 vast in de Franse hoofdstad. De aanvaller is acht jaar jonger dan Ronaldo en zou beduidend minder salaris eisen.

Het huidige maandsalaris van Ronaldo bij Juventus wordt geschat op 4,3 miljoen euro, waarmee Juventus behoorlijk in de maag zit. De Italiaanse topclub ondervindt financiële problemen als gevolg van het coronavirus en kan zich dergelijke salarissen niet langer veroorloven. Daar komt bij dat Juventus het risico loopt dat Ronaldo volgend jaar zomer transfervrij vertrekt, mocht hij besluiten om zijn tot volgend jaar lopende contract niet te verlengen. De komst van Ronaldo zou de zoveelste grote naam zijn deze transferperiode bij PSG. Eerder kwamen onder meer Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum, Achraf Hakimi en Gianluigi Donnarumma al naar Parijs.

La Gazzetta dello Sport meldde onlangs nog dat er niet langer onzekerheid bestond over de toekomst van Ronaldo bij Juventus. De roze sportkrant onderschepte een berichtje waarin Ronaldo zijn toekomst aan de club verbond en aangaf op 25 juli terug te zullen keren naar Continassa, het trainingscomplex van de club. "Ik kom terug en ik blijf", luidde de tekst vanaf het vakantieadres van de Portugees. Er heerste lange tijd onzekerheid over het aanblijven van de 36-jarige aanvaller en die onzekerheid lijkt nu opnieuw te zijn aangewakkerd met de op handen zijnde ruildeal.

Vind jij dit een logische deal?

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
10
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
8
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
66

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties