Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

L'Équipe: 'Kylian Mbappé dient formeel transferverzoek in bij AS Monaco'

Laatste update:

Het lijkt onwaarschijnlijk dat PSG de strijd om Mbappé wint, daar de Parijse club zeer dicht bij de komst van Neymar is. Met de naderende komst van de aanvaller van Barcelona is een bedrag van 222 miljoen euro gemoeid. Daar komt nog eens zeventig miljoen euro aan belasting bovenop, plus het salaris van de Braziliaan zelf. Er zijn nu al twijfels of PSG de regels inzake Financial Fair Play niet overschrijdt als Neymar daadwerkelijk naar het Parc des Princes komt.

Barcelona is achter de schermen ogenschijnlijk bezig met de komst van Philippe Coutinho van Liverpool, wordt ook met Ousmane Dembélé van Borussia Dortmund in verband gebracht, maar zou volgens L'Équipe ook met het management van Mbappé hebben gesproken. Het aanstaande vertrek van Neymar betekent dat diens opvolger vrijwel verzekerd is van een basisplaats in het Camp Nou.

Real Madrid leek aanvankelijk de beste papieren te hebben om Mbappé in te lijven. De tiener liep enkele jaren geleden al stage bij de Spaanse topclub, die op sportief gebied het ene na het andere succes boekt en met Zinédine Zidane een legende én landgenoot van Mbappé op de bank heeft zitten. Het vertrek van Álvaro Morata en James Rodriguez betekent dat Mbappé uitzicht op speeltijd heeft, al weet hij dat spelers als Cristiano Ronaldo en Karim Benzema vrijwel altijd op het wedstrijdformulier staan.

Manchester City is de underdog in de strijd om de handtekening van Mbappé. Josep Guardiola verzekerde dat de Engelsen net zoveel kans maken op de eventuele komst van de Frans international als Real Madrid. Geld is sowieso geen probleem voor Manchester City, dat tientallen miljoenen uittrok voor de komst van onder meer Ederson, Bernardo Silva en Kyle Walker. Franse media gaan er echter van uit dat Mbappé meer voelt voor het vervolgen van zijn loopbaan in LaLiga, bij Real Madrid of Barcelona.

Denk jij dat Kylian Mbappé komend seizoen voor Barcelona uitkomt?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties