Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

L'Équipe: Mbappé start niet tegen Nederland en krijgt zeer verrassende vervanger

Laatste update:

Volgens de berichtgeving uit Frankrijk wordt Adrien Rabiot nu verrassenderwijs doorgeschoven naar de linksbuitenpositie, waardoor Marcus Thuram de rol als spits op zich neemt. Mogelijk is ook Olivier Giroud niet fit genoeg om te starten. Aurélien Tchouaméni geeft invulling aan de plek op het middenveld die Rabiot achterlaat.

Het is vooralsnog onduidelijk of Mbappé helemaal niet in actie zal komen of dat hij nog wel minuten gaat maken. Daags voor de ontmoeting met het Nederlands elftal probeerde Mbappé te trainen met een masker, maar uit de beelden bleek duidelijk dat hij veel worstelde met de gezichtsbeschermer.

Theo Hernández, William Saliba en Dayot Upamecano moesten de groepstraining op woensdag laten schieten, maar zij zijn op tijd hersteld en staan in de basis.

Het trio vormt de verdediging met Jules Koundé en doelman Mike Maignan. Op het middenveld is Antoine Griezmann de meest vooruitgeschoven middenvelder, voor controleurs N'Golo Kanté en Tchouaméni.

Gelegenheidsspits Thuram wordt voorin naast Rabiot ook ondersteund door Ousmane Dembélé. Het is zeer opvallend dat Rabiot op papier ingezet wordt als linksbuiten, aangezien hij bij Juventus meestal gebruikt wordt als centrale of zelfs defensieve middenvelder.

Voor Thuram is de rol als spits niet nieuw, want ook bij Inter is hij geregeld de voorste man. Door de aanwezigheid van Mbappé speelde hij bij Frankrijk de afgelopen wedstrijden als linksbuiten.

Vermoedelijke opstelling Frankrijk: Maignan; Koundé, Upamecano, Saliba, T. Hernández; Kanté, Griezmann, Tchouaméni; Dembélé, Thuram, Rabiot.

Meer nieuws

Grootste sterktes Roemenië aangestipt: 'Daarmee kunnen ze Oranje pijn doen'
26
Het Tsjechische loopwonder dat op EK's op zijn best was
5
Denemarken is woedend op de VAR: 'Regel je puinhoop, UEFA'
21
Programma, uitslagen en standen van het EK: matchday voor Engeland en Spanje
9
Minteh bereikt persoonlijk akkoord: niets staat miljoenentransfer meer in de weg
60
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Argentinië en Canada door
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties