Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay ziet 'achterlijke, debiele' actie bij NAC: 'Hoe haal je dit in je hoofd?!'

Laatste update:

Het duel tussen Den Bosch en NAC was zeventig minuten oud, toen Omgba de bal uiterst ongelukkig terugspeelde op Pepijn van de Merbel. De derde doelman van NAC - de eerste twee doelmannen waren afwezig - kon hem niet verwerken en zag Den Bosch scoren.

"Hoe kan je zo'n achterlijke, debiele terugspeelbal geven?", windt Hans Kraay zich op in Voetbal op Vrijdag op ESPN. "Hoe haal je dit in je hoofd? Lekker stuitje ook."

"De keeper verwerkt hem niet goed, maar ik neem het Omgba meer kwalijk", vervolgt Kraay. "Wat een achterlijke terugspeelbal om zo'n jongen in de problemen te brengen. Als trainer word je er gek van en als keeper word je er ook gek van."

Pareltje


Waar Kraay wel van genoten heeft is Kacper Kostorz. De spits van Den Bosch staat dit seizoen op vijftien goals en vijf assists in de Keuken Kampioen Divisie. "Dat is heel knap bij een ploeg die zelden wint."

"Den Bosch kan hem alleen niet binnenhalen", heeft Kraay zich laten vertellen. "Ze hebben een optie tot koop, maar dat geld heeft Den Bosch niet. Die jongen wil wel graag in Nederland blijven."

Kostroz ligt momenteel vast bij Pogon Szczecin, de nummer vijf van de Poolse competitie, waar hij nog een contract heeft tot medio 2025. Transfermarkt schat zijn waarde op 350.000 euro.

Meer nieuws

Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
0
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties