Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

L'Équipe onthult opmerking van Hazard waardoor Vertonghen hem aanvloog

Laatste update:

Het draait al het hele wereldkampioenschap niet bij de Rode Duivels, die uitermate goed wegkwamen met een 1-0 zege in het openingsduel met Canada. Tegen Marokko kon België opnieuw totaal niet overtuigen en werd er met 2-0 verloren. Direct na afloop van de wedstrijd ontstond in de catacomben een fikse woordenwisseling tussen de internationals van België.

Hazard zou een lont in het kruit hebben gestoken met een opmerking richting Vertonghen. De vleugelspits van Real Madrid en aanvoerder van het nationale elftal beet de voormalig Ajacied naar verluidt toe 'dat de verdediging te traag is'. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij Vertonghen, die woest werd. Romelu Lukaku zou een fysieke confrontatie tussen de kemphanen hebben voorkomen en hebben opgetreden als bemiddelaar.

Ook tegen Canada was een signaal zichtbaar van de onderlinge verwijten binnen het Belgische elftal. Na het doelpunt van Michy Batshuayi voerden Kevin De Bruyne en Toby Alderweireld op het veld een felle discussie over de tactiek, waarbij de nodige armgebaren niet werden geschuwd. Bondscoach Roberto Martínez rest nu de moeilijke taak om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen richting het laatste groepsduel op het WK in Qatar. België moet waarschijnlijk winnen van Kroatië om verder te komen in het toernooi.

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties