Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

L'Équipe pakt uit: ex-PSV'er weggestuurd bij Lyon om scheet in kleedkamer

Laatste update:

In augustus werd Marcelo verbannen bij de eerste selectie van les Gones. De verdediger zou door 'ongepast gedrag' na de wedstrijd tegen Angers (3-0 verlies) niet meer welkom zijn. Wat er precies was voorgevallen werd niet bekend gemaakt door de club, maar L'Équipe meldt nu in een seizoensanalyse de details. De mandekker zou namelijk een scheet hebben gelaten in de kleedkamer.

De scheet zou reden tot lachen zijn van veel ploeggenoten van Marcelo, maar sportief directeur Juninho was minder gecharmeerd van de actie. De voormalig middenvelder van Lyon, die het sowieso al niet zo had op de Braziliaan, zou het incident hebben aangegrepen om Marcelo weg te sturen. Zo kwam er een einde aan het dienstverband van de centrumverdediger bij Lyon, waar hij sinds 2017 onder contract stond.

De teller stokte bij 167 officiële optreden voor de club, waarin hij tot acht doelpunten en twee assists kwam. Marcelo tekende twee dagen na zijn contractontbinding bij Lyon voor Girondins Bordeaux. Met Les Girondins is hij bijna zeker van degradatie; de club bivakkeert op de twintigste en laatste plaats in de Ligue 1 en heeft met een wedstrijd meer gespeeld vier punten minder dan Saint-Etienne, dat op de achttiende stek staat. Die positie betekent aan het einde van de rit deelname aan de play-offs om promotie/degradatie met drie teams uit Ligue 2.

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
20
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
30
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties