Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

L'Équipe sloopt 'rampzalig' Oranje en deelt vier keer een 2 uit

Laatste update:

L'Équipe oordeelt dat Frankrijk onder leiding van aanvoerder Kylian Mbappé veel te sterk was voor Oranje. "Ze hebben de tegenstander verpletterd. Frankrijk speelde met veel plezier tegen een verzwakt en bij vlagen rampzalig Nederland." De sterspeler van Paris Saint-Germain, die in het Stade de France tweemaal trefzeker was, wordt dan ook beloond met een 9. Antoine Griezmann, die al na twee minuten de openingstreffer maakte voor les Bleus, krijgt een 8.

De beoordelingen van de Nederlandse internationals zijn moordend. Enkel Aké kan rekenen op een lichte onvoldoende, terwijl het gros van de spelers het moet doen met een 3. Debutant Geertruida, die door Rafael van der Vaart nog als lichtpuntje werd genoemd, behoort opvallend genoeg tot het viertal dat een 2 krijgt voor hun optreden. Datzelfde cijfer krijgt hij van Foot Mercato, die de beoordeling onderbouwt met harde kritiek. "Hij maakte diverse fouten in het begin van de wedstrijd. In de tweede helft speelde hij als back iets beter, maar maakte hij opnieuw vele fouten. Een onopvallend optreden, smakeloos, zonder vitaliteit."

Le Parisien licht vooral de prestatie van de Fransen uit, waarbij Griezmann en Mbappé nogmaals naar voren worden geschoven als uitblinkers. "Het is overduidelijk dat Frankrijk Nederland heeft gedomineerd. Ze werden gedragen door het duo Mbappé-Griezmann." Ook RMC Sport richt zich op de prestaties van Mbappé. "Bij de vierde treffer kreeg hij de Hollandse defensie letterlijk op de knieën." Frankrijk speelt maandagavond tegen Ierland, terwijl voor Nederland een thuisduel met Gibraltar wacht. De voetbaldwerg ging vrijdagavond slechts met 0-3 ten onder tegen Griekenland, waardoor Oranje momenteel hekkensluiter is in Groep B.

-

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
4
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties