Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lucas Moura: 'Iedere keer als ik de beelden zie moet ik huilen'

Laatste update:

De Braziliaans international liet zijn tranen na afloop van de return in de Johan Cruijff ArenA de vrije loop. Iedere keer dat hij de beelden terugziet, houdt Moura het niet droog. "Ik denk soms dat ik nog droom", reageert hij op de clubwebsite van Tottenham. "Het was een ongelofelijke dag. Ik ben zo ontzettend blij, zó trots. Ik heb altijd gezegd dat als je blijft geloven en hard werkt, er vanzelf goede dingen gebeuren en deze groep heeft dit verdiend."

Tottenham verloor op eigen veld met 0-1 van Ajax en keek na 45 minuten spelen in Amsterdam tegen een 2-0 achterstand aan. Desondanks bleef Moura vertrouwen op een goed resultaat. "Ik geloofde dat het mogelijk was om de wedstrijd te winnen en de finale te bereiken. Maar ik kon niet geloven dat ik drie keer zou scoren en het laatste doelpunt zou maken diep in blessuretijd", aldus de Braziliaan. "Het was perfect."

Waar men in Amsterdam met pijn in het hart terugdenkt aan de thuiswedstrijd tegen Tottenham, keek Moura het duel met een lach op zijn gezicht terug. "Iedere keer dat ik de beelden zie moet ik huilen, want er komt dan zoveel emotie los. Iedere speler droomt ervan om dit moment te beleven. Hier moeten we nu van genieten", aldus Moura. "Dit is wat voetbal doet met mensen. Dit is waarom voetbal zo mooi is. Het is zo emotioneel, iedereen houdt ervan."

-

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
7
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
12
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties