Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández

Laatste update:

Inter legde afgelopen maandag beslag op de twintigste landstitel door in de stadsderby directe concurrent AC Milan te verslaan. Francesco Acerbi en Marcus Thuram zorgden voor een 0-2 voorsprong voor i Nerazzurri, waarna een tegentreffer van Fikayo Tomori niet genoeg was om het kampioensfeest van Inter te verpesten.

Meer: Inter heeft Denzel Dumfries niet nodig om Frosinone te vermorzelen

In de slotfase van de wedstrijd kregen Dumfries en Theo Hernández het, niet voor het eerst tijdens hun carrière, met elkaar aan de stok. Dumfries zag Hernandez tegen een van zijn ploeggenoten oplopen, waarna de Nederlander op hem afstormde. Het opstootje leverde beide heren een rode kaart op.

Dat Dumfries en Hernández niet de beste vrienden zijn werd al een aantal keer eerder duidelijk. In meerdere Milanese derby's raakten de twee betrokken bij opstootjes en dat moesten ze al vaker bekopen met gele en rode kaarten.

Tijdens het kampioensfeest van Inter, dat zondag in Milaan plaatsvindt, gaf Dumfries de Fransman nog een trap na. Hij toonde een groot spandoek, waarop hij Hernández aan een strakke ketting vasthoudt.

Het zal vermoedelijk niet de laatste keer zijn dat de twee elkaar tegenkomen. Op het EK komende zomer is Frankrijk een van de tegenstanders van Oranje, waarbij het aannemelijk is dat Dumfries en Hernández daar weer tegenover elkaar staan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
3
Thijs Dallinga scoort bij winnend Toulouse op afscheidsavond Mbappé bij PSG
3
AS Roma moet na nederlaag tegen Atalanta hopen op overwinning Atalanta
6
Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
9
Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd na goedaardige tumor
1
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney trouwen in het geheim en delen huwelijksfoto's
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties