Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luckassen: 'Ajax moest eerst Sánchez verkopen, PSV was direct concreet'

Laatste update:

"Mino en José (zaakwaarnemers Raiola en Fortes Rodriguez, red.) hebben inderdaad met Ajax gesproken. Maar zij moesten eerst Davinson Sánchez (vertrokken naar Tottenham Hotspur, red.) verkopen. PSV was direct concreet", zegt Luckassen in gesprek met Voetbal International. Feyenoord was ook een optie, aangezien de club akkoord was met AZ. "Als ik ja had gezegd, was ik nu Feyenoorder."

PSV kwam als eerste, maar dat was niet doorslaggevend, zegt de jongeling. "Ik had een goed gevoel bij PSV, maar was ook blij met de interesse van Feyenoord. Ik wilde namelijk sowieso een stap omhoog maken." Luckassen heeft de laatste jaren naar eigen zeggen een flinke stap qua mentale groei gezet. "Spelers hebben geen kritiek nodig om te beseffen dat ze niet goed hebben gepresteerd", zegt hij. "Als je me slecht vindt, prima man. Ik vind mezelf goed."

Komende zondag wacht de topper tegen Feyenoord en Luckassen kijkt uit naar de confrontatie, mede omdat hij mogelijk gaat voetballen tegen zijn goede vriend Ridgeciano Haps. "Ciano en ik lopen elkaar flink te dollen. We zijn meer dan vrienden, het is het broersgevoel. Maar we zullen elkaar in het veld niet ontzien. Ik heb Ciano ook gezegd dat wij hen gaan verslaan en dat niet Feyenoord maar PSV kampioen wordt."

-
Was Derrick Luckassen een goede aanwinst voor Ajax geweest?

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
50
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
10
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
33
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties