Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luckassen kopt AZ naar verdiende zege op Grieken

Laatste update:

De centrale verdediger was na 36 minuten trefzeker toen hij uit een hoekschop van Stijn Wuytens bij de tweede paal kon binnenkoppen: 1-0. Luckassen maakte zijn eerste Europese doelpunt ooit en de voorsprong voor AZ was verdiend, want zonder te overtuigen was men in de eerste helft de bovenliggende partij tegen de Griekse subtopper. De Alkmaarders waren ook al furieus begonnen en creëerden binnen acht minuten twee goede kansen.

Alireza Jahanbakhsh schoot na een mooie combinatie met Wout Weghorst en Joris van Overeem voorbij de tweede paal en een paar minuten later werd een schot van de Iraniër geblokt. Tot het doelpunt slaagde AZ er hierna niet in om serieus gevaarlijk te worden, maar na de 1-0 had de score ook verder op kunnen lopen. Alexandros Paschalakis dook een inzet van Van Overeem uit de hoek en de doelman had ook een antwoord op een volley van Jahanbakhsh.

De tweede helft kwam langzaam op gang, want Giannina drong totaal niet aan en AZ was niet van plan om veel risico's te nemen met een minimale voorsprong op zak. De beste kans van het tweede bedrijf viel na een uur te noteren: de bedrijvige Jahanbakhsh dwong Paschalakis met een hard schot tot een redding. Van den Brom probeerde hierna met Fred Friday en Levi García als invallers binnen de lijnen nog wat te forceren, maar het bleef bij 1-0.

-
Denk jij dat AZ de groepsfase bereikt?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties