Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lucratieve transfer naar buitenland lonkt voor Mats Seuntjes

Laatste update:

Seuntjes kan in Ankara een verbintenis voor twee seizoenen ondertekenen. Volgens De Telegraaf gaat het om een lucratieve overeenkomst en ligt de bal nu bij Seuntjes, die hoe dan ook nog een medische keuring zal moeten ondergaan om de eventuele overstap naar Turkije van een officieel karakter te voorzien.

De transfer zou voor Seuntjens een beloning zijn voor zijn belangrijke aandeel in het goede afgelopen seizoen van AZ dat resulteerde in Europees voetbal. Hij kwam tot 32 competitieduels, waarin hij 6 keer scoorde en 5 assists leverde. Hij werd eerder met Feyenoord in verband gebracht, maar Jaap Stam ontkrachtte afgelopen weekeinde de interesse.

Van Arne Slot hoefde Seuntjens, 27 jaar, niet per se weg uit Alkmaar. "Voor Seuntjens geldt dat hij vorig seizoen heel veel gespeeld heeft en dat een rol als invaller of als 'manusje-van-alles' hem nu zou tegenvallen", legde de oefenmeester van AZ vorige week uit.

AZ zal Mats Seuntjens missen

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties