Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ludogorets ambitieus: 'We kunnen Real Madrid sowieso pijn doen'

Laatste update:

Abalo is van Spaanse komaf en speelde zeven seizoenen voor Celta de Vigo. In 2013 kwam hij terecht bij Ludogorets en nu staat hij bijna oog in oog met Real Madrid. "Echt een wedstrijd om van te genieten. Het zal moeilijk worden tegen Real, maar we moeten er sowieso van gaan genieten. Als we spelen zoals we tegen Liverpool deden, krijgen ze het moeilijk. We kunnen ze sowieso pijn doen", zegt Abalo hoopvol.

"Hoe we dat doen? Door de bal in eigen bezit te houden en er vooral voor te zorgen, dat we niet gepakt worden op de counter. Scoren tegen Real Madrid zou echt een droom zijn. Ik zou heel graag nog eens willen scoren in de Champions League, tegen de regerend kampioen. Dat zou fantastisch zijn", aldus de 27-jarige rechtermiddenvelder, die tegen Liverpool in blessuretijd scoorde.

UEFA Champions League
Ludogorets
1 - 2
Real Madrid
Zie jij Ludogorets een punt pakken of winnen tegen Real Madrid?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties