Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luis Campos krijgt zijn zin: PSG doet voor veertig miljoen euro zaken

Laatste update:

Porto wilde het doorlopende contract van Vitinha verlengen, zodat de middenvelder nog minstens een jaar voor de club actief zou zijn. Door het activeren van de transferclausule door PSG slaagt de Portugese topclub echter niet in die missie. Vitinha is na Nuno Mendes en Danilo Pereira de derde international van Portugal die het shirt van PSG gaat dragen. De miljoenenaanwinst komt op voorspraak van de nieuwe technisch directeur Luis Campos naar Parijs. Volgens transferexpert Fabrizio Romano is de opvolger van Leonardo ook bezig om Milan Skriniar (Internazionale) en Renato Sanches (Lille OSC) binnen te halen. De gesprekken hierover verlopen in ieder geval voorspoedig, zo benadrukt Romano.

Vitinha kwam afgelopen seizoen tot 47 wedstrijden voor Porto in alle competities. In die duels wist de middenvelder vier keer te scoren en gaf hij zes assists. De PSG-aanwinst verlaat Porto met in totaal 59 wedstrijden achter zijn naam. Vitinha doorliep de gehele jeugdopleiding van de club en debuteerde in januari 2020 in de hoofdmacht. In het seizoen 2020/21 werd de drievoudig international van Portugal verhuurd aan Wolverhampton Wanderers.

Porto verliest hiermee zijn tweede sterkhouder in korte tijd, nadat Fábio Vieira voor een totaalbedrag van veertig miljoen euro de overstap naar Arsenal maakte. De naam van Vitinha werd eveneens in verband gebracht met Manchester United, maar volgens Romano is de club van Erik ten Hag nooit serieus in de markt geweest. De jonge middenvelder vervolgt zijn loopbaan nu dus definitief bij PSG.

Zie jij Vitinha slagen bij Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties