Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luis Enrique: 'Acht halve finales in tien jaar tijd, dat zegt heel veel'

Laatste update:

"We hebben ons op een goede manier weten te kwalificeren", sprak Luis Enrique na de 2-0 zege in Camp Nou tegen Paris Saint-Germain. "In beide wedstrijden zijn we erin geslaagd, een hoog niveau te halen. De wedstrijd liep eigenlijk zoals we verwachtten, ook met het oog op het resultaat uit de heenwedstrijd. De sleutel tot de zege was concentratie, maar eigenlijk doen we dat in iedere wedstrijd", aldus de trainer aan AS.

"De ploeg heeft de ontmoeting met Paris Saint-Germain serieus genomen en speelde geweldig. Hebben we acht halve finales gehaald in tien jaar tijd? Dat zegt erg veel over het niveau van Barcelona in Europa, en over de spelers die we tot onze beschikking hebben. En meer dan dat zegt het veel over de status van de club. Wij zijn één van de favorieten voor de eindzege en we zijn goed in vorm."

-
Is Barcelona voor jou de favoriet voor de winst van de Champions League?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties