Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luis Enrique: 'Dit is waarom we twee keepers hebben'

Laatste update:

Waar eerste keus Marc-André ter Stegen het doel in LaLiga verdedigt, zijn de wedstrijden in de Copa del Rey voor Cillessen. Hij redde vroeg in de wedstrijd knap op de inzet van Yannick Carrasco en hield even daarna met een knappe reflex een kopbal van Stefan Savic uit het doel. De verdediger van Atlético werd overigens wel afgevlagd voor buitenspel. "Dit is waarom we twee keepers hebben", zei Luis Enrique na afloop over de Oranje-international. "Hij keepte uitstekend, van begin tot eind. Een prima optreden."

De finale gaat aan de neus van Luis Suárez voorbij. De Uruguayaan, goed voor de openingstreffer, werd met twee keer geel van het veld gestuurd. "Mijn rode kaart, ach we weten toch allemaal hoe het hier gaat", aldus een nijdige Suárez. "Het was niet eens een overtreding. Ik draaide me om en het leek alsof dit was waar de scheidsrechter naar op zoek was. Ik lach om die kaart. Het is ook niet uit te leggen, maar we zijn er inmiddels wel aan gewend. We zullen zien of we er nog wat aan kunnen doen met een beroep."

Copa del Rey
FC Barcelona
1 - 1
Atlético Madrid
Wie is de beste keeper voor Barcelona?

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
10
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties